Myytävänä


Kanilaan syntyy aina vuosittain muutama poikue, lähinnä belgianjäniksiä väreissä musta tan sekä valkoinen ps. Joskus, tosin harvemmin, syntyy myös risteytyspoikasia eri väreissä, joiden suku on esteristeytyspainotteista.

Kanin hankinta minulta? 

Myyn kasvattejani ainoastaan vastuuntuntoisiin koteihin, jotka kykenevät sitoutumaan eläimeen täysin ja tarjoamaan sille hyvää hoitoa sekä rakastavan kodin. Mikäli kani tulee alle 18-vuotiaan lemmikiksi, vanhemmat ovat pääosin vastuussa kanista. Näissä tapauksissa haluan aina ensin keskustella vanhempien kanssa ihan jo senkin takia, ettei kania olla hankkimassa ilman huoltajien suostumusta.

Jokaiselta ostajalta peritään 20e varausmaksu joka vähennetään automaattisesti kanin hinnasta - mikäli varaus peruuntuu ostajan toimesta, varausmaksua ei palauteta.

Jokainen poikue tämän kanilan katon alla on kasvatettu rakkaudella ja huolella. Poikasia käsitellään päivittäin ja ne tottuvat mm. koiriin sekä kissoihin. Poikaset luovutetaan uusiin koteihinsa aikaisintaan 8vkon ikäisinä tunnistetatuoituina (tatuointi vasemmassa korvassa) sekä käsittelyyn tottuneina. Luovutushetkellä ne saavat mukaansa sukutaulaulun sekä pussin tuttua ruokaa - sekä tietysti kasvattajan tuen.

Yhteydenotot sähköpostiini xannikax@live.fi, voit myös tarvittaessa soittaa 0445239701 - mikäli en vastaa, jätä viesti niin tiedän soittaa takaisin.

Laittaessasi kyselyä, kerrothan hieman itsestäsi, kanikokemuksestasi sekä millainen koti sinulla olisi tarjota pikkuiselle - ostajaehdokkaat joiden yhteydenotot alkavat hinnan kyselyllä ja kotiinkuljetus mahdollisuudella ovat harvemmin niitä jotka onnistuvat antamaan kovin hyvän ensivaikutelman.

Tällähetkellä myytävänä olevatBELGIANJÄNIKSIÄ

Rotu: belgianjänis
Sukupuoli:  1 uros ja 3-4 naarasta
Väri: valkoinen ps
Luovutus: heti

i. Igor, valkoinen ps, GE
e. Stelmaria, valkoinen ps, SWE

Luonteeltaan jokainen tämän poikueen edustaja on erittäin reipas sekä utelias, joiden energiakäyrät hipovat pilviä. Käsittely ja hoitotoimenpiteet sujuvat nekin kaikilta esimerkillisen hienosti. Poikaset ovat tottuneet kissoihin, koiriin sekä tietysti muihin kaneihin. Jokainen toki eroaa hieman ja kaikki ovat omia erillisiä yksilöitään, toiset ovat hyperaktiivisia sähköjänöjä, toiset ottavat hieman lunkimmin ja viihtyvät paremmin esim. sylissä rapsuteltavana. Yksilöllisistä eroavaisuuksista huolimatta sanoisin että jokainen sopii varmasti harrastuskaveriksi ja kotona sängyn- sekä sohvanvaltaajiksi.
Ei kommentteja: