torstai 1. maaliskuuta 2012

Kevät(talven) reippailua

Onko vielä liian aikaista otsikoida postaus noin? Hell no! Eletään maaliskuun ekaa dagenia ja meitsillä on bensaa suonissa. No ei ihan. Mutta lähellä ollaan, ainakin tällä keväisellä fiiliksellä! Joka tapauksessa, ajattelin tulla tänne heittelemään kuvia tältäviikolta, alkaen ihan maanantaista joka sekin oli aivan ihanan aurinkoinen päivä. Olen kyllä niin onnellinen että koko viikko on ollut täällä(kin takapajulassa) upeen keväinen! Tosiaan alkuviikosta nautittiin pupujen kanssa kevättalven lämmittävistä auringonsäteistä ihan vain juosten hankikannolla. Dafin kekseliäisyys hyppäsi taas esiin, kun neiti kaivoi itselleen "pesäkolon" puoliksi lumenalle hautautuneen leveän jakkaran alle. Sinne olikin kätevä pujahtaa piiloon kun yksi kissoistamme yritti tulla tekemään tuttavuutta kanirouvan kanssa (valitettavasti vastaanotto ei ollut yhtä lämmin kuin vaikkapa Elvinillä).

Antjekin nautti täysin rinnoin ihriksin  keväisestä ilmasta - nimenomaan ihriksin. Antje on tuossa talven aikana tekaissut pienen (mutta muhkean) vararavinto-pussin leukansa alle. Mä itse huomasin ton Antjen luomuksen tuossa pari viikkoa sitten, kun pitkästä aikaa laitoin sille valjaat päälle (yleensä pidän sitä vapaana ulkona, ellen sitten hypytä etc.) ja - TUDUM! Siinä se nökötti. Viattomana. Pulleana. Ihris. No okei, ei se nyt niin iso ole. Mutta siinä se menossa mukana pomppii. Can't help it. 

Alkuviikon reippailu ei kuitenkaan rajoittunut Antjen ylläri-ihrikseen ja Dafin tuolitempaukseen. Kevättalven aurinkoisesta päivästä kanssani nauttimaan nappasin Elvinin. En tiedä mistä poika on söpöilygeenit perinyt, mutta täysin varma olen että niitä söpistelygeenejä on Elvinille siunaatunut roppakaupalla. Katsokaa nyt vaikka näitä kuvia.... 

Siinä oli siis alkuviikon kuvia, loppuviikon kuvia laitan huomenna ettei postaus veny ihan mahdottomiin sfääreihin. Hyvää torstai-illan jatkoa kaikille, onneksi huomenna alkaa perejantaaai! Hehe. 

- Annika & planeetan pupujengi


2 kommenttia:

MaiSu kirjoitti...

Pirun hienoja kuvia! Varsinkin tuo missä on Elvin ja punanen möksä takana :)

Annika kirjoitti...

Kitoos! Tuol möksässä voidaan sit joskus pitää hurjat partyt.