perjantai 6. huhtikuuta 2012

Sommaren är här

...no okei ei ihan. Mutta trust me, melkein on! Jos ette usko niin mulla on ihan aitoa CSI-todistusaineistoa kaikille skeptikoille. Näin alkuun Kiaran tasokasta ilmeilyä ja loppuun näyttöä Selian supermodel-taidoista.

WTH?!? -ilme


En ole katunut päivääkään että päätin Andreakselta kaksi belgianjänistä ottaa. Aluksi kyllä hieman emmin että riittäisikö aikani varmasti kahden sähköjäniksen kanssa telmimiseen, mutta hyvin on aikaa riittänyt tasapuolisesti kaikille jäniksille. Mutta pointti on, että olen kyllä niin iloinen että päätin tuoda näitä kaksin kappalein Ruotsista! Luonteeltansakin neidit ovat osoittautuneet... Varsin persoonallisiksi, kuten näillä jäniksillä on tapana. 

Jäkä jäkä jäkä -ilme


Kiara on sellainen wnb-uhittelija, joka ei todellisuudessa tekisi pahaa kenellekään, vaikka joskus saattaa antaa sellaisen kuvan kuin se olisi aikeissa lähteä sotatantereelle taistelemaan. Kirppu on siis älyttömän ihmisläheinen jänöneiti ja olen toisaalta yllättynyt miten mukava tytsy on vaikka kyseessä onkin siis nuori rasavilli jäniksenalku. 
Selia taasen on... Miten sen sanoisi... The bitch. Mutta vaikka S osaakin olla välillä omapäinen nuori kapinallinen, siitä on kehittynyt todella tärkeä mulle. Jotenkin sen pippurinen luonne on tartuttanut munkin arkeen sellaista lisäpäättäväisyyttä, hah.. Miten se menikään; millainen lemmikki, sellainen omistaja? Joka tapauksessa, suurin osa Selian tulisuudesta johtuu osittain sen iästä; kyllä vain, pubbis on iskenyt ruotsittareen. Jahka teini-iän tuska laantuu Seliakin tuosta rauhoittuu hieman. Kuitenkin toivon että sen spicy-luonne säilyisi ainakin osittain. Kyllä devil doella saa vähän evil naturea olla ;-)
Eipä tässä muuta, pitkää pitkäperjantaita (hehe koomikko-Annika jälleen vauhdissa... NOT) !

2 kommenttia:

Marika T. kirjoitti...

Tuo tan belggari on upea! :)

Annika kirjoitti...

Kiitos! Se älyttömän kaunis (ja murkkuikäinen bitch) :)