lauantai 7. heinäkuuta 2012

Nauravia nakkeja synttäreillä

Tänään on ollut varsin hieno lauantai, 7. heinäkuuta. Ehkä siksi että ilma on ollut vihdoinkin kunnolla kesäistä (en ole joutunut tärisemään kylmästä ja ulos on voinut pukeutua huoletta miten haluaa..) - tai sitten osittain siksi, että meidän kanilassa täytettiin vuosia! Nimittäin kanilamme puttepossu Kiara, vietteleepi tänään rattoisaan tahtiin 1-vee synttäreitään. Mun on vaikea tajuta että K on muka vuoden ja että se haettiin melkein puolisen vuotta sitten Suomeen. Aika menee pelottavan nopeasti.


...siitä mainiona esimerkkinä ovatkin Selian muksut, jotka kasvavat hurjan nopeasti! Niiltä löytyy nyt ikää 2 viikkoa ja risat. Varoitus, jäniskuumetta potevat; varautukaa sydäntenne sulamiseen. Nimittäin nämä kuvat tekevät sen nanosekunnissa. 

Yllä olevissa kolmessa kuvassa komeilee poikueen pienikokoisin vesseli, uros Axxelo Fission. Vaikka tällähetkellä poitsun korvatkin ovat enemmän hermeliinimitoissa verraten sisaruksiinsa, niin eiköhän nuo korvatkin tuosta veny, heh :-)
Näissä kuvissa on upea kotiin jäävä naaras, Crown Celesta. Neitokainen poseeraa jo nyt mielettömän kauniisti, joten innolla odotan mitä tästä tytöntylleröstä kehittyy.

 Kolmessa viimeisessä kuvatriossa esiintyy toinen uros nimeltänsä Hudson Hornet, joka on myös poikueen isoin köriläs. Luonne-eroja ei vielä näissä kolmessa kovin selvästi erotu, mutta koko kolmikko vaikuttaa oikein mukavalta joten innolla jään odottamaan millaisiksi kanikansalaisiksi nämä lapsukaiset kehittyvät.

PS. Jänistrion nimistä vielä sen verran, että nappasin nuo Autot-elokuvasta. Kyllä, kesätyö lastentarhassa jättää jälkensä, haha. 


1 kommentti:

Janina kirjoitti...

http://vauhti-hirmut.blogspot.fi/ Haaste (haaste 1) :D