maanantai 13. elokuuta 2012

Missä viipyy pienen pojan täydellinen koti? ...tätä kysymystä läpikäytiin mm. meidän mielenkiintoisissa päivälliskeskusteluissa, haha. Mutta oikeasti, mietittiin tuossa juuri että mahtaakohan tälle pikkumiehelle, Hudson Hornetille, löytyä jostain päin maailman kolkkaa se oikea koti. Ottajiahan on tälle pienelle sähköjänikselle ollut, mutta sitä oikeaa kotia ei vielä ole osunut kohdalle. Omissa (villeissä) unelmissani haaveilen kodista, jossa jänispoitsu saisi olla ensisijaisesti rakastettu lemmikki sekä perheenjäsen ja sen kanssa harrastettaisiin vaikka näyttelyitä - miksei estehyppyäkin! Sillä tämä poikke on ainakin tavattoman vilkas että energinen pakkaus jolta varmasti löytyisi kapasiteettia estepuolellekin.

Vilkkaan luonteensa lisäksi lapsukainen on tavattoman kiltti tapaus (toki murkkuikäisenä sitä omaa mieltä saattaa jo löytyä, hehe!) joka on hyvin käsiteltävissä sekä hoitotoimenopiteet sujuvat hyvin. Tietty kokemattoman käsittelijän kätösissä poja saattaa olla aluksi hieman rimpula, mutta aika hyvin ovat naapurin pikkulapsetkin tätä herrasmiehen alkua onnistuneet käsittelemään.

Poitsun vanhemmista on vielä sen verran sanottava, että Hudson Hornetin isähän on upea PippiAdolf's Seigmen, musta tan uros jonka jälkeläiset ovat kiistatta aina upeita otuksia. Tämä herra on myös luonteeltaan aivan ihanan ainutlaatuinen tapaus! Emä on PippiAdolf's Zussi, joka oli teini-ikäisenä kunnon terroristi, mutta nyt poikasten myötä neitokainen on rauhoittunut ja siitä on tullut aivan ihana lössykkä.

Tässä olisi siis jollekin aivan mielettömän upea yksilö tarjolla! Jos joku blogin seuraajista kiinnostui niin lisää pikkumiehestä saa rohkeasti kysellä xannikax@live.fi. Kerrothan yhteyttä ottaessasi enemmän kuin parilla sanalla millaiseen kotiin tämä ihanuus olisi pääsemässä, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia tämän varalle on jne. Omasta kanikokemuksestasikin olisi mukava tietää - monien vuosien kokemusta en oleta, tiedän vain sitten antaa enemmän ohjeita näiden upeiden otusten kanssa.

2 kommenttia:

jatta kirjoitti...

sulle on jutska mun blogissa! :>

Anonyymi kirjoitti...

Tää olis aivan mahtava ja aika oikeeseen kohtaan näin tän ilmotuksen. Ainut että olen harkinnut tyttöä merkkailun takia. Onko vielä keritty oppimaan sisäsiistiksi?

(olin jo kirjoittanut pitkän spostin mutta sitten tajusin tän sukupuolen)