sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Lat söndag med Devin

Heips! Mulla on ollut viimeaikoina superkiireistä joten blogin puolella on sen vuoksi ollut pientä hiljaiseloa. Toivotaan nyt kuitenkin että aikaa jäisi päivitellä blogia hieman aktiivisemmin. Tänään iltapäivällä mun oli tarkoitus kuvata hieman enemmänkin pupuja, mutta sää teki tepposet ja täten ehdin kuvailla vain yhtä pikkuherraa, Deviniä. Devin tuli mulle jo heinäkuun loppupuolella, mutta jotenkin sen julkituominen täällä blogin puolella on jäänyt vallan unholaan! Tässä nyt kuitenkin kuvia tästä vallattomasta pikkumiehestä, jonka turkki on tällähetkellä valitettavan epätasainen (pidetään peukkuja että poitsu vaihtaisi turkkinsa nopsaan!).

No, joka tapauksessa - tässä näitä loppukesän haikeella fiiliksellä höystettyjä otoksia, jotka ei nyt maailman onnistuneimpiin kuviin kuulu mutta syytetään nyt huonon ja valovoimattoman putken sijasta huonoa säätä. Enjoy!

Chunky D eli tutummin Devin1 kommentti:

Bea Cesilia kirjoitti...

Woih ku söötti :) Miun pupuista on kuvia tääl: http://derechodeber.blogspot.fi/2012/06/monday-morning-with-bunnies.html & sitä seuraavassa postauksessa ! (: