lauantai 19. tammikuuta 2013

A day of surprises
Tänään olin tosiaan jänislaumani kanssa Turun T-talolla viettämässä pitkästä aikaa kunnon näyttelypäivää ja näinpä pitkästä aikaa kavereitani kanipiireistä, mikä oli - tietenkin - todella mukavaa. Näyttely oli muutenkin meidän osalta todella onnistunut. Itseasiassa niin onnistunut, etten oikeasti osannut niin hyvää menestystä tältä päivältä odottaa. Mitenkö meillä sitten meni? Well, keep reading. 


Kiara 93p
Kiara keräsi 93 pointsia, mikä oli ihan huippuhyvä ajatellen että se oli vielä kaksi viikkoa sitten luuta ja nahkaa sekä lisäksi sillä on tällä hetkellä niin keskeneräinen turkki (kuten kuvasta saattaa huomata) että ihan tyytyväinen saa olla Kirpun suoritukseen.Reeka oli myös arvosteltavana, valitettavasti mulla ei ole Rekusta yhtään kuvaa koska kameran akku teki kuoleman kesken päivän eli kuvaaminen mun kameralla hankaloitui huomattavasti näyttelyn lähestyessä loppuaan. Mutta tosiaan, Reeka sai 93,5p mistä olen myös tyytyväinen koska a. Reekalla on myös keskeneräinen turkki b. sillä oli valkoisia karvoja joita en vain yksinkertaisesti jaksanut nyppiä pois :-D 

Hudi oli tämänpäivän yllättäjä
...ja sitten ne mahtiuutiset, jotka tosiaan - no sanotaanko että they made my day. Tosiaan oma kasvattini Hudi-poitsu oli ensimmäistä kertaa ulkomuodossa ja nuoriherra nappasi 95,5p + BIS1 + RYP + paras nuori lahjoituspalkinto. Lisäksi Hudi pyörähti pet-pöydällä josta hurmuri nappasi samaisen määrän pisteitä kuin ulkomuotopöydältäkin, ollen siten LKV1 + PPK2. Olen älyttömän ylpeä kaikista jäniksistäni, mutta etenkin Hudi yllätti tänään. 

Antjen pesue 5vrk
Takana on siis todella onnistunut ja yllätyksellinen päivä ja nyt ollaan kotiuduttu, sekä tyytyväisenä että hyvin, hyvin väsyneenä. Oli kuitenkin pakko tulla kirjoittamaan tästä päivästä heti - vaikkakin silmäluomet tällä hetkellä painavatkin parisen tonnia joten väitänpä että painettua "Julkaise" -nappulaa tämä täti ryntää suoraan peiton alle vetelemään sikeitä. Palaillaan huomenna toivottavasti astetta pirteämpänä, hejsan allihopa ja noh.. Töttöröö. Okei olen liian väsynyt. Menen nukkumaan. Nyt heti.

5 kommenttia:

sannssku kirjoitti...

oi tosi hienosti meni! hudi on niin upee että tekee itekkin mieli hankkia musta tan jänökki :')

Veera kirjoitti...

eih toi loppu XD turkkulaisvitsit <3
onneea kovin ansku ja upeista upein jänökkisi!

Annika kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Olen itsekin hurjan ylpeä pikkukasvatistani.

PS. Veera haha xD

Marika T. kirjoitti...

Kaikki kehuu miten mukava näyttelypäivä oli Turussa ja itse unohdin ilmoittautua sinne. Yhtään ei harmittanut.. :)

Annika kirjoitti...

Voi harmi :( Tiedän kyllä tunteen eikä ole mikään mukava, varsinkin jos välistä on jäänyt juuri sellainen mukava näyttely. Toivottavasti ensikerralla tekin pääsette mukaan!