perjantai 31. toukokuuta 2013

Traaginen toukokuu


Eipä ole aikoihin taas tullut kirjoiteltua, vaikka informoitavaa olisi kyllä riittänyt. Valitettavasti toukokuu on sisältänyt niin inhottavia tapahtumia, että olen tyytyväinen saadessani kääntää kalenteria ja jättää tämän kuukauden taakse.

Neran menetyksen jälkeen ei kanipuolella ole mennyt oikeastaan mikään putkeen, mikä on aina mahdollista varsinkin eläinten kanssa, mutta näin taajaan tapahtuneita surullisia asioita on vaikea edes käsittää, varsinkin kun allekirjoittanut ei ole niihin tottunut - vai tottuuko siihen koskaan?

En ala nyt erikseen kertomaan menneiden viikkojen tapahtumia, mutta se on sisältänyt surua ja menetystä oikein olan takaa. Toivottavasti nyt kesän alkaessa meidänkin kanilaan alkaisi vihdoin näiden synkkien aikojen jälkeen paistaa se aurinko ja muistaisin jälleen miksi tätä harrastusta rakastan. Tälläisinä aikoina se unohtuu helposti. Sellainen se ihmismieli on.

Mutta sen enempää saarnaamatta toivotan kaikille hyvää kesän alkua ja kiva nähdä että muutama uusi lukijakin on löytänyt tiensä tänne vaikka muutaman viikon hiljaiseloa olenkin blogin osalta viettänyt. Nyt kesän myötä onkin alettava postaamaan oikein kunnolla. Siihen saakka, adiós!

Life is like a rainbow, you need both the sun and the rain to make its colors appear. 

Ei kommentteja: