torstai 26. joulukuuta 2013

Let's give a go


Kyllä. Oh yes. Muistin vielä a) että minulla on tämä blogi b) tunnukset tänne ja päätin että c) nyt on aika päättää blogin keskiaika ja astua blogisivilisaation pariin. Tämä taitaa olla toinen, kolmas kerta kun yritän the resurrectionia tänne blogiin, mutta tällä kertaa triplasti päättäväisemmin. Jatkossa tulen päivittelemään blogia ahkerammin (entiseen postaustahtiin verraten paineet siihen eivät ole suuret, hehe), sillä yksinkertaisesti se on mukava vastapaino kanilassa häärimiselle. 

Paljon on ehtinyt tapahtua tuossa syksyn aikana ja ajattelin niistä kirjoitella heti ensivuoden puolella, jolloin virallisesti palaamme elävien kirjoihin - back in business - toivottavasti uudistuneella ulkoasulla sekä kanien esittely osiolla ynnä muulla uudlla jännällä. On ilo huomata että moni on pysynyt blogin seuraajana vaikka PP eli historiallisen pitkää hiljaiseloa. 

Loppusanoiksi haluan vielä toivottaa kaikille oikein menestyksekästä, mahtavaa uutta vuotta tämän seuraavan kuvan kera, jossa komeilee eräs viimekesällä itselleni saapunut belgianjänisuros Bono. Bono ja muu poppoo toivottelee kaikille vielä kerran hyvää vuodenvaihdosta!


3 kommenttia:

Henna P. kirjoitti...

Ihanaa! Olenki jo vähän odotellut milloin palaatte, on nimittäin yksi lempiblogeistani!:)

Annika kirjoitti...

Mukava kuulla! Tosiaan, oli jo aikakin tehdä comeback :)

Saara kirjoitti...

Tuli ihan happy fiilis ku huomasin että pupujen planeettaa on päivitelty! :)