perjantai 21. maaliskuuta 2014

Perjantain piristys


Enpä ole hetkeen päivitellyt blogia - vaikka kovin uhosin aktiivisemmin päivittelyllä - mutta oikeastaan elämä kanilassamme on sujunut varsin normaalisti viimepäivitykseni jälkeen enkä kokennut tarpeelliseksi tulla siitä ilmoittamaan. Tosiaan, Liana ja Luni jäivät molemmat tyhjiksi ensiyrittämällä, joten astuttelin noin kuukausi sitten uudelleen molemmat jänöt. Ja..



..tänään iltapäivällä kotiin saapuessani menin pikaisesti tarkistamaan tilanteen ja Lianahan siellä oli sitten rakentanut oikein hienon pesän jossa möllötti iso läjä kakaroita! Tarkistin tosiaan vain ettei pesässä ollut kuolleita ja räpsäisin nopeasti kuvan ja jätin pienet jänönalut tuhisemaan pesäänsä - sen verran sain kuitenkin silmäiltyä että nopeasti katsottuna näyttäisi siltä että pesässä olisi 8-9 poikasta!

Olin oikeastaan ennakoinutkin Lianan ja Lunin synnyttävän lähipäivinä, sillä kaikki ns. merkit täsmäsivät. Luni ei vielä ole synnyttänyt, mutta eiköhän sekin pamahda pian. Nyt vain täytyy toivoa että Liana hoitaa äidin roolin kunnolla kotiin ja että Lunilla olisi edessään onnistunut synnytys. 

4 kommenttia:

MaiSu kirjoitti...

Fantastico! La grande cosa!
Pare olla paljon viittoi sitte ja naarai !!

Annika kirjoitti...

La cosa grande indeed! Yeah!

Siiri kirjoitti...

Vau, iso sakki teille posahtanut :D Onnea pienokaisista <3

Annika kirjoitti...

Jep! Ajattelin tota pesää tsekatessani että vähempikin olisi riittänyt.. :D Kiitoksia paljon :)