maanantai 26. toukokuuta 2014

Toukokuinen ilta


...tarkemmin ottaen, sunnuntai-ilta. Hej på er, eipä ole tullut taaskaan pitkästä aikaa päiviteltyä tätä blogia mikä on suorastaan hävettävää kaikkien niiden tsemppausyritysten jälkeen. Vaikka blogin puolella onkin ollut aavemaisen hiljaista, koko kevät on ollut todella vauhdikasta aikaa, varsinkin kun Lianan poikaset ovat olleet kanilassa viilettämässä. Ja pakko taas heittää tähän väliin se kliseinen lausahdus - vitsit miten nopeasti aika meneekään! Ajantaju on vallan tämän kevään aikana kadonnut ja yhtäkkiä huomasin miten L:n poikasillakin on jo vähän päälle 2kk mittarissa.


Eilen illalla olin Lianan ja tämän lapsikatraan kanssa nauttimasta ihanan lauhkeasta (ja onneksi iltaan mennessä hieman viilenneestä) säästä ja napsin poikasista muutamia kuvia. Tämä punavahvisteinen rh vk poitsu, Count Vertigo, etsii vielä kotia.


...samoin musta ja reipas naaras Vandal Savage.Kuvassa Malice Vundabar. En ole oikein osannut päättää kumman naaraista, tämän vaiko Madelyne Pryorin jätän kotiin. Mutta, jompi kumpi jää ja jompi kumpi menee myyntiin.

...upea tumma raudanharmaa neitokainen Madelyne Pryor!Yllä Count Vertigo ja alla Amos Fortune joka muuttanee uuteen kotiin lähipäivinä.

Kuten jo kuvatekstissä mainitsinkin, ensimmäinen poikanen Kanjar Ro, ihana punavahvisteinen lh vk poitsu, muutti tänään uusien omistajiensa luo. Pian pitäisi myös mustan otter-pojun lentää pesästä ja sitten jäljelle jääkin enään neljä muksua. Pitää tässä myös saada päätetyksi kumpi naaraista jää kotiin. Uskaltaudun kuitenkin sanomaan, että melko todennäköisesti rh perhonen jää jolloin tumma rh neiti jää etsiskelemään kotia. No, tälläistä tällä kertaa - lähipäivinä (toivottavasti, hehe) tulossa hieman parempia kuvia Lianan muksuista sekä kanilan muista jänökeistä.

PS. Astutin Lunin tuossa n. kuukausi sitten uudelleen, joten toivotaan että lähipäivinä saataisiin pieniä valkoisia jänövaaveja!

4 kommenttia:

Amanda N kirjoitti...

Söpöjä poikasia! Musta tuntuu vaan että kuvat on jotenkin sekaisin? :D

Annika kirjoitti...

Kiitos, ne ovat! Ei ole, tekstit viittaavat allaoleviin - syytän koeviikon stressiä tästä epäloogisesta järjestyksestä haha :D

Carolina kirjoitti...

Oi ihania vauvoja :33

Annika kirjoitti...

Eikö olekin! :)