maanantai 3. marraskuuta 2014

Monday snapshots

Syksy on mennyt aikamoisessa hiljaiselossa, mutta yritän tässä sadannen viidennenkymmenennen kerran ryhdistäytyä ja postailla hieman useammin kuin pari kertaa puolessa vuodessa. Harmittaa melkeinpä kuinka vähän tätä blogia tulee päiviteltyä, kuitenkin kanilassamme sattuu ja tapahtuu päivittäin josta varmasti riittäisi mielenkiintoista matskua tännekin asti. 


Tänään napsin (erittäin hämärässä) kanilassa iltapalan jakamisen lomassa muutamia kuvia. Siinä kuvaillessani tajusin kuinka paljon Lunin poikasetkin ovat kasvaneet! Pitäisi alkaa päättämään kuka/ketkä jäävät kotiin.. Saa nähdä miten onnistun tuon päätöksen tekemään, sen verran hurmaavia ja hienoja neitokaisia nuo kaikki ovat. Ja jotta päätös ei helpottuisi astettakaan, on jokaisella tietenkin ihan täydellinen luonne - great! :-D 

Hudi

Reeka, Hudin sisko

Lunin poikaset Pavonine Quetzal & Coraya Wren
Lunin poikanen, American Kestrel
Mora


Little Tinamou, Lunin poikanen

6 kommenttia:

MaiSu kirjoitti...

Oh Annika härre f gud noi valkoiset ps poikaset!!! ja Huudeli on kyllä just papa II!

Sanga kirjoitti...

Upean näköisiä kaneja! Usein tulee kaivattua näin uljaan näkösten jussien ulkomuotoa, kun itse omista pikku hermeliinin. Mukavan oloinen blogi, ja toivon paljon häkkiesittelyä

Annika kirjoitti...

Maisu, no sanopa muuta! Ja Hudi on oikeasti Stig II - pitäisi varmaan tehdä pieni lisäys sen nimeen haha

Sanga, kiitoksia. Enkä yhtään ihmettele ;-) Häkki-/Kanilapostausta olen suunnitellutkin - joten stay tuned!

Jutta Sofia kirjoitti...

Sulla on ihania kaneja! Itehhän oisin tommosen belgianjätin halunnu mutta vaatii ne varmaan aikapaljon hoitoa..? Ihanaa että pystyn seurailemaan niitten elämää täältä sun blogista:) käy kurkkaa mun blogi ja liity vaikka lukijaks :)

http://princessmyy.blogspot.fi/

Annika kirjoitti...

Jutta Sofia, kiitoksia paljon :-) Belgianjäniksissä on kyllä omat haastavat puolensa, mutta en ole itse ainakaan kokenut että ne mitenkään erityisen paljoa hoitoa vaatisivat. Käynpäs kurkkimassa.

Veera kirjoitti...

Ihana kaniblogi!! <3