maanantai 21. toukokuuta 2012

Ryhmä rämän retki Raisioon

Raision näyttely takanapäin ja sieltä kotiuduttu varsin onnistunein fiiliksin! Menossa mukana mulla oli nuo kaksi jänisneitiä, Antje sekä Kiara. Molemmat neitokaiset sattuvat olemaan melkoisen omapäisiä tapauksia joten hieman jännäsin minkälaisin tuloksin petpöydältä selvitään. Molemmat leidit kuitenkin yllättivät - positiivivesti tietenkin!


Kiara ylitti odotukset nappaamalla petistä 96p + kuma 5p kohdista + lkv1 + PPK1! Tytsy oli kyllä upeassa karvassa ja ihan mukavan massakaskin, mutten kyllä osannut odottaa ihan noin hyvää lopputulosta. 


Antje veti yhtä hienon suorituksen kuin "kilpasiskonsakin", no, ehkei ihan pisteiden osalta mutta yhtä reippaasti jaksoi tämä pupuneiti olla tuomarin käsiteltävänä kuin Kiara. Pistesaalis oli Antjukan kohdalla 94,5p + kuma turkista. Antje oli myös hyppimässä kisoissa ensimmäistä kertaa ja en voi muuta kuin olla jälleen hirmu ylpeä mun rusakosta! Helpossa mutkassa hypittiin, ensimmäisellä kierroksella 4 vp ja toisella 1 vp. Eli ensimmäinen klassauskin saatiin samaan syssyyn :-)

Ylpeä Kirppu näyttelysaaliinsa kanssa !

Raisiosta otin mukaani myös Maisulle sijoitetun belggariherra Stigin, joten jos kaikki menee hyvin niin kesäkuun loppupuolelle olisi tiedossa belgianjänislapsukaisia. Vielä ennen pupujen iltapalaa mentiin Stigsun kanssa pellolle ja seuraan liittäytyi myös kisumme Elmeri, joka ihastui väliaikaiseen asukkaaseemme täysin.
PS. Eilen illalla ehdittiin vielä juhlistaa Tecklaa joka täytti 3-vuotta. Onnittelut
myös Tecklan sisaruksille Sylville, Emmille, Mobylle ja Stuartille! ;-)

Ei kommentteja: