maanantai 31. joulukuuta 2012

Mahtavaa uutta vuotta!


The macho man
Rohkenen väittää ettei keneltäkään ole jäänyt huomaamatta mikä päivä tänään on - oh yeah, vuoden viimeiset hetket ovat käsillä. Taakse jää elämysrikas vuosi ja jos en sattuisi viettämään uuttavuottani kovin poikkeuksellisesti (ei, en ole Barbadoksella palmujen alla vaan pikemminkin huopaan kääriytyneenä ja fantaa juotuna jo useita lasillisia eli yritän kai sanoa, allekirjoittanut viettelee vuodenvaihteensa oksennustaudissa) mieleni tekisi melkein koota jonkinmoinen kuvakooste tästä vuodesta. Mutta sattuneesta syystä, on melkein maailman kahdeksannes ihme että saan tämänkin kirjoituksen aikaiseksi. Mutta c'mon, uuden vuoden postaus on ihan must (etenkin mun kaltaiselle nolifebloginörtille), vai mitä.    

Meidän pupujen vuodenvaihdos kuluu melko samanlaisissa merkeissä, tosin tänään kanilaan saapui hieman pientä lisämiehitystä mua jeesaamaan kanien hoidon kanssa (kiitos sisko ja äiti) kun itse olin aika voimatonsattuneesta syystä. Tosiaan nämä kaksi apuria olivatkin jänösille päivän ihmetyksen aihe ja jokainen saikin vuorollaan tarkastella näitä outolintuja vuorollaan. Olin oikeastaan aika yllättynyt miten rohkeasti kanit vieraita kohtelivat, sillä yleensä meidän puput ei kyllä vieraista pahemmin välitä. Ehkä niillä oli joku kultaisen käyttäytymisen "no jos nyt sitten uuden vuoden kunniaksi" -diili? ;-) Kukapa tietää. 


Mutta nyt, koitan vielä jaksaa raahautua kanilaan koirani Amelien kanssa ja viedä pupuille tuoreruokamixin jonka tylsyyttäni väänsin, kanit taitaakin olla ainokaisia jotka mun kokkauksia tällähetkellä suostuu syömään, hehe! Sitten ei varmaan ole enään muuta kuin luonnonlakeja uhmaten sekä särkylääkkeen voimalla mennä ulos ihastelemaan vuoden vaihtumista. Eipä tässä enään muuta kuin..

 Maksimaalisen mahtavaa uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja: