torstai 27. joulukuuta 2012

Pupujen planeetta palaa kartalle

Kuten otsikostakin voi päätellä, blogin pääpahis on saanut oman innostuksensa blogin kirjoittamisen suhteen takaisin - onko uudella ja upealla ulkoasulla jotain tekemistä siihen? Perhaps, perhaps.
Uudesta ja raikkaasta lookista saankin kiittää Maisua, joka jaksoi urheasti puurtaa PP:lle uudistetun ulkoasun. Ja kaikki ne joita tuo otsikon oranssi väri häiritsee niin etukäteen jo pahoittelut, sillä sitä ei  saatu pois millään vippaskonsteilla (myös Hanna yritti selättää tämän kirkuvan oranssin mutta tuomio oli että oranssi on ja pysyy.. kiitos kuitenkin Hanna yrityksestä haha :-D).

Jottei postaus menisi vallan kiitos-krediittien jakamiseksi, laitetaanpa tähän pari kuvaa Selian poikasista Hudista (joka jäi siis sittenkin kotiin) sekä upeasta Reekasta.

Reeka nauttii lumenpaljoudesta
Ilmeestä päätellen lumenpaljous ihmetytti myös Hudia

Loppuun vielä kysymys. Mitä te lukijat olette mieltä PP:n uudesta ulkoasusta? Veikkaisin sen ainakin olevan erityisen virkistävää vaihtelua omiin söherryksiini verraten, heh!


9 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Upea on :-)

Annika kirjoitti...

Kiva kuulla että miellyttää muidenkin silmää :)

sannssku kirjoitti...

jättehieno! ja pakko sanoa että mä en voi lakata ihailemasta sun jänöjä, ne on vaan niin upeita :')

Anonyymi kirjoitti...

Nätti ulkoasu :) oranssin pois ottoa voisi avittaa kun menet html.ään ja painat ctrl+f ja laitat #6C737E hakuun. Sitten vaihdat ja esikatselun kautta testaat toimiko :). Jollette ole jo kokeilleet. Ja tuo #6C737E on tuon oranssin värin nimi siis :D.

MaiSu kirjoitti...

Anonyymi, tosiaan väriä ei ole koodissa, ei löydy. Se on upotettuna tuohon pohjaan ja se kumoaa kaikki värit mitä sen päälle yritetään laittaa. Eli ei onnaa sen muuttaminen.

Annika kirjoitti...

sanssku, voi kiitos :D
Anonyymi, kiitos, pidän siitä itsekin hirmupaljon! Maisu tuohonkin jo vastaili että tuota on vissiin yritetty onnistumatta. No, eipä tuo oranssi ainakaan itseäni enää haittaa, heh :)

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelinkin että olette sen verran viisaita että olette kokeilleet jo tuota :'). Tavallaanhan tuo oranssi sopii ja blogi on muuten niin kaunis, ettei yksi otsikkoväri sen kauneutta pilaa :D! Ja blogin sisältökin on aivan mahtava.

Annika kirjoitti...

Hehe :) Kyllä nuo kaksi yllä mainittua koodineroa kaikkensa tekivät oranssin selättämiseksi mutta tuomio oli tuo oranssi. Olen kyllä kanssasi ihan samaa mieltä ettei tuo otsikon väri ole mitenkään häiritsevä. Hienoa kuulla että myös sisältö miellyttää; positiiviset kommentit inspaavat panostamaan postauksiin, joten kiitos!

Marika T. kirjoitti...

Todella upea banneri! :)))