keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Mistä näitä vauvapostauksia tulee?


Ah kyllä! On jälleen aika lisätä blogin puolelle kuvia. Aiheen arvaamiseen ei tarvitse ydinfyysikko olla - kyllä, Antsun lapset 5vko ovat - jälleen kerran - tämän postauksen villakoiran ydin. Lapsista kaikki ovat vielä toistaiseksi vapaita, sillä kyselyistä huolimatta oikeita koteja ei ole vielä löytynyt. Kyselyitä saa edelleen laittaa sähköpostiini joka löytyy alempaa. Jotta nämä vauvapostaukset saisivat edes jotain vaihtelevuutta päätin kirjoittaa jokaisesta lapsukaisesta muutaman sanasen :-) Mucho Dinero
Mucho Dinero on rauhallinen ja kiltti poitsu, joka rakastaa sylissä istumista ja paijattavana olemista. Luulen että tämä nuoriherra ei koskaan tule kyllästymään herkkuihin sekä rapsutuksiin! 
Demure Vix
Demure Vix on puolestaan porukan aktiivisimpiin kuuluva vipeltäjä, joka mielellään on jatkuvasti liikkeessä juosten ja heitellen iloloikkia. Tämä poitsu on myös älyttömän utelias ja kova kiipeilemään; aina on vain päästävä ylemmäs ja ylemmäs. 
Merino Cool
Merino Cool (ent. Peach Daiquiri, neitokainen teki nimenmuutoksen koska allekirjoittaneen mielestä entinen nimi ei ollenkaan sopinut tälle tyttöselle) on myös lauman pikkuvillikkoihin kuuluva utelias sekä menevä neiti, jolla on myös tämä kiipeily-pakkomielle. 

Aruba Blue

Jengin pienikokoisin, mutta sitäkin sinnikkäämpi ja sisukkaampi Aruba Blue on älyttömän nätti tapaus, joka omaa sisarustensa lailla hyvin menevän ja uteliaan luonteen. Se pitää myös sylissä rapsuteltavana ja pusuteltavana olemisesta, mutta vastapainoksi riehuu aina kanilassa vapaana ollessaan järjestellen jos jonkinmoisia metkuja. 
Petal Pink
Petal Pink on hieman ujompi kuin muut sisarensa, mutta sitäkin hellyyttävämpi ja hellyyden kipeä. Tämä kanityttönen jos kuka voisi kuljeskella koko elämänsä ihmisen sylissä ja olla mukana omistajansa jokaisessa tekemisessä. Pieni neitokainen on äärettömän kiltti ja tutussa seurassa ollessaan se innostuu vetämään kunnon rallia kanilassa ja siitä kuoriutuu kunnon duracell-pupu. 

*       *      *       *

..joten jos kiinnostus heräsi ota rohkeasti yhteyttä xannikax@live.fi. Olethan ystävällinen ja kerrot sähköpostissasi hieman itsestäsi ja millaiseen kotiin pupu pääsisi. Kysymyksiä saa rohkeasti esittää, koskien niin kuljetusta kuin lapsosiakin. Vastaan mielelläni niihin parhaani mukaan. 


5 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Aww, ne näyttää ja kuulostaa täydellisiltä. Tosi yllättävää, että koteja ei ole löytynyt. :-O Viimeisen luonnekuvaus (ja no muutenkin). <3

Kani Postia kirjoitti...

http://kanipostia.blogspot.fi/2013/02/haaste.html teille on haaste!

Annika kirjoitti...

Jenny, noista on tullut melko paljon kyselyitä mutta lupaavimmatkin ostajaehdokkaat ovat sitten kadonneet bittiavaruuteen kun olisi ollut aika maksaa varausmaksu.. mutta eiköhän jokainen ansaitsemaansa hyvään kotiin tiensä löydä.. Se on kyllä erityisen hellyyttävä tuo Petal Pink. Sun ei auta muu kun alkaa harkitsemaan vakavissasi pupuperheenlisäystä - Oliver ja Lumia varmasti tykkäisivät, hehe!

Nöpö kirjoitti...

Sait haasteen!
pupunomablogi.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania etenkin noi mustavalkoset <3 harmi että bongasin myynti-ilmotuksen vasta nyt puol vuotta myöhässä tuolta eläin.fi sivulta..! Varmaankin on nyt jo molemmat myyty?