maanantai 4. maaliskuuta 2013

Resan till Borlänge gick bra


Den äkta dalahästen
Takana on nyt toinen Ruotsin LU ja kuten otsikkokin sen jo kertookin, tämän vuoden LU järjestettiin Borlängessä. Lähdin kotoa varhaisin perjantaiaamuna ja samaisena aamuna suunnattiin matkaseurueemme kanssa laivaan. Illalla saavuttiin Tukholmaan ja yövyttiin Omenahotellissa. Jälleen kerran aikaisin lähdettiin autolla kohti Borlängeä jossa sitten vietettiin muutama tunti. Näyttelyistä minulle kotiutui kaksi kauan odotettua jänistä. Lauantai-illalla palattiin taas Tukholmaan ja sieltä takaisin laivaan. Ei mennyt kauaakaan kun valkeni sunnuntaiaamu ja olimme jälleen takaisin koto-Suomessa. Reissu oli kokonaisuudessaan onnistunut ja mukava (kiitos hyvän seuran ja suunnittelun!) vaikka aikaiset aamuherätykset vaativatkin veronsa joka kävi ilmi mm. vähäisenä kuvien räpsimisenä. Onneksi muutama kuva tuli kuitenkin otettua.

Tukholma lauantai-aamunaNera
 Mainitsinkin jo niistä Ruotsin tuliaisista, jotka yllättäen ovat molemmat belgianjäniksiä. Ylläoleva musta tan neitokainen on vanhempi rouva PippiAdolf's Nofx eli Nera ja alla oleva upea valkoinen ps herrasmies on Igor, joka on ehtinyt reissata elämänsä aikana Saksasta Ruotsiin ja nyt Ruotsista Suomeen. Mutta nyt on tämän pojan maan vaihdokset ohi ja on vihdoin aika asettua aloilleen tänne meille. Igor ja Nera asuvat nyt kuukauden karanteenissa jonka aikana nämä kaksi saavat matokuurin ja loishäädön sekä aikaa sopeutua uuteen kotiin.

Voiko kani näyttää yhtään enempää Igorilta?

4 kommenttia:

sannssku kirjoitti...

voi ei taisin just rakastua igoriin! :')

Annika kirjoitti...

..et ole ainoa ;)

jatta kirjoitti...

vaikka jänisotuksista ikinä en oo sen enempää välittäny, saati sitte punasilmäsistä sellasista, niin pakko kyllä sanoa että tuo igor on kyllä uskomattoman kaunis! :o

Annika kirjoitti...

Kiitos :D Igor on kyllä upea valkoisten jänisten edustaja!