maanantai 24. kesäkuuta 2013

Barnen njuter av sommaren


Tänään kuvailin Reekan lapsosia. Olin suorastaan yllättynyt kun laskeskelin kuinka vanhoja kersat oikein olivat - 2vko 1vrk! Todettakoon taas miten nopeasti tuo aika menee. Kaikki lapsukaiset ovat hyvin kehittyneitä ja ihmisläheisiä. Ulkona kun yritin ennätysnopeasti kuvata koko nelikon, ongelmia tuotti enimmäkseen se miten jäniksenalut olivat kokoajan tulossa ihmettelemään kameraa ja kiipeilemään syliin. No, jonkinmoisia kuvia kuitenkin saatiin!

Poikaset saivat myös nimensä pitkän harkinnan jälkeen. Alkuperäisistä suunnitelmista jouduin luopumaan "pahis" -teemasta, sillä poikueessa olikin enemmän naaraita kuin olin odottanut ja näin ollen omaan perfektionistin mieleeni löytynyt tarpeeksi hienoja nimiä neitokaisille. Poikaset nimettiin siis loppujen lopuksi fiktiivisten noitien/velhojen ja taikurien nimillä :-)


n. Serinda Swanu. Lou Lancaster
n. Belladonna Bindweedn. Bianca de Passe
Eli tossa viikko sitten kun katselin poikasten sukupuolia, löytyi joukosta kolme naarasta ja yksi, luonnonpunainen uros. Naaraista en vielä osaa sanoa kuka jää kotiin, mutta uros ainakin tulee etsimään omaa, ihanaa kotiaan. Viimeviikonloppuna vieteltiin muuten Hudin ja Reekan 1-v. synttäreitä joiden kuvia ajattelin julkaista huomenna - so stay tuned!

PS. Kuka muu kaipailee kesäisempää ulkoasua? Haha.

2 kommenttia:

Nöpö kirjoitti...

Suloisia pikkupupuja!

Sinulle olisi haaste blogissani!

pupunomablogi.blogspot.fi

Saara kirjoitti...

Teille on haaste blogissani :)
http://rabbitchaos.blogspot.fi/2013/06/haastelua.html