lauantai 15. kesäkuuta 2013

Piirrettyjen pahiksia ja villikkoja


En haluaisi kokoajan valittaa säästä, mutta on nyt pakko hehkutettava että tänään on taas vaihteeksi ollut ihanan kesäinen päivä! Kahden (krhm..) sateisen päivän jälkeen auringonpaiste ja +16 astetta tuntuvat jo lottovoitolta. Myöhempään iltapäivällä nappasinkin kainalooni Antjen sekä Lianan suunnaten meidän isolle kompparihäkille joka on ollut meidän pupujen kesähitti jo useamman vuoden.

Otin neitokaisten ulkoillessa muutaman kuvan ja myös pari videota. Päätin nyt, ensimmäistä kertaa, julkaista videon tänne blogiin. Kyseessä on muuten ensimmäinen ns. tekemäni video joten.. Otetaan se nyt huomioon...Lianasta ei tosiaankaan ole vaikea saada noita iloloikkavideoita, tytsy tekee niitä yhtenään ollessaan ulkona juoksentelemassa. Tähän videoon sattui kyllä harvinaisen lievä Lintsun riemunilmaus.

Mutta asiasta toiseen, nimittäin Reekan vauvoihin.Valitettavasti heti lapsosten syntymän seuraavana aamuna pettymyksekseni huomasin että repalekorvainen pikkuinen oli pesän ulkopuolella. Harmittaahan aina tuollainen, mutta jotenkin viimeaikaisten tapahtumien kovettamana en enää jäänyt surkuttelemaan vaan keskityin neljään elinvoimaiseen kersaan. Tässä kuvia tältä päivältä, jänövauvat ovat siis 6vrk. 


1. naaras
2. naaras?
3. uros?
4. uros


Parin muksun sukupuolet ovat hieman selvät, ensimmäisenä päivänä katsoin ne itseasiassa toisinpäin, mutta tänäaamuna näytti taas tuolta. Ei kuitenkaan varmasti. Ehkä pitää huomenna hieman paremmassa valaistuksessa tarkastaa että millaisiksi muuttuvat.

P.S. Pienenä paljastuksena, että lapsien nimetkin ovat selvinneet. En niitä vielä paljasta, mutta nimiteema on pääteltävissä otsikosta, hehe ;-) 

Ei kommentteja: