maanantai 10. kesäkuuta 2013

Neuvokas viisikko


Vaikka otsikko onkin jokseenkin mitäänsanomaton, herätti eiliseen postaukseen lisäämäni loppulause epäilyksen pikkutassuttelijoista vahvistaa tää sen todeksi. Kyllä vain, kanilamme katon alle syntyi viisi isoa jänisvauvaa. Tämänkaltainen ilouutinen piristää kummasti, etenkin kun viimekuun synkät tapahtumat varjostavat vielä kanilamme elämää.

2vrk

Poikasten isä on Igor, valkoinen ps ja emänä Crown Celesta eli Reeka. Poikasista ei ole siis odotettavissa kovinkaan punavahvisteisia, mutta kyseessä onkin eräänlainen "projektipoikue" joista ei povatakaan tulevaisuuden näyttelytähtiä. Tarkkasilmäiset varmasti huomasivat myös kuvan alalaidassa olevan vaavin, jolta puuttuu korvasta pala joka on irronnut luultavasti Reekan toimesta synnytyksen aikana.. No, tästä pienestä - joku käyttäisi sanaa puute - puutteesta huolimatta uskon että tästäkin nuoresta jäniksenalusta tulee mitä mahtavin otus. Tosin hieman persoonallisemman näköinen ;-)
Reekan kaikki vauvat varmasti tallella -tarkastus 

5 kommenttia:

Tintin kirjoitti...

Onnea pikkuisten johdosta! :) Toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

hepa kezola kirjoitti...

onnee pikkusten johosta. huomasin just et hudilla ja mun kanilla pupella on tasan 10.p ikä eroo....

Anonyymi kirjoitti...

http://seethefuture-puppe.blogspot.fi

Anonyymi kirjoitti...

En toki tunne itseäni yhtään idiootiksi...
En nimittäin tajunnut tuota edellispostauksen haikara juttua. Ajattelin että kanilan katolle oli ihan oikeasti laskautunut haikara ja ihmettelinkin onko se nyt niin ihmeellinen asia että pitää blogiinkin kirjoittaa. :)
Ehkä tämä voidaan laittaa sen piikkiin että luin postauksen myöhään yöllä.
Mutta hirmuisesti onnea pikkuisista! :)

Annika kirjoitti...

Kiitos paljon kaikki :)

Viimeinen anonyymi, hehe :D